euromediArts
lola
 BIO'S / VERHALEN / FOTO'S / EN WAT JE NOG NIET WIST VAN...
 
OVERZICHT VAN
DE MEER DAN
100 PANGIA'S
VAN HET SHOW WEB
SHARON STONE AND...EDDY WALLY !!

Je moet het maar voor elkaar krijgen ! Even in de USA en al beste maatjes zijn met een van de beroemdste filmsterren ter wereld. Zij is de natte droom van miljoenen mannen overal ter wereld. Eddy kreeg een helpend handje van President Marc De Vlieger en de leden van de Belgian Club in Florida. Bemerk de Amerikaanse-Belgische pin op de jas van Eddy en het kleedje
van Sharon Stone. Een échte
ambassadeur voor België zou
het niet beter kunnen doen !

LA VOZ DE EUROPA ZINGT IN HET SPAANS
BELUISTER EEN BROKJE VAN 'ILUMINA" : EDDY IN HET SPAANS...

Op de Spaanstalige TV zender "PFA TV" die in Florida USA uitzendt voor de talrijke Cubaanse en andere Latino's, en deze uitzendingen ook doorstraalt naar vele Spaanstalige landen, wordt een interview en show van Eddy Wally uitgezonden. Op de foto boven links : onze Marc De Vlieger en "La Voz de Europa" Eddy Wally feestelijk op weg naar de studio's !

THE BEAUTIES AND THE VOICE OF EUROPEE
 
EDDY WALLY, NATHALIE COLE EN DE COLE SISTERS...

Deze prachtige kiek mag in ons Show Web niet ontbreken : Eddy Wally met de knappe dochter van een van de grootste zangers die de wereld ooit kende : Nat King Cole. Nathalie is zelf een erg goede zangeres. Onlangs nog bracht ze de song uit "Unforgettable" waar ze samen zong met haar (overleden)  vader.  De techniek staat tegenwoordig voor niets ! Op de foto rechts boven ons aller Eddy met de al even charmante zusters van Nathalie !

 
EN WAAR BLIJFT KOEN WAUTERS ?....

Foto's waarop jonge Benelux showbizz vedetten jaloers kunnen zijn. Op een groot liefdadigheidsfeest in Florida (USA) was Eddy Wally een graag geziene vedette. En heel wat Amerikaanse schoonheden wilden met hem op de foto. De foto's op deze pagina werden ons bezorgd door Marc de Vlieger, die voor ons de USA showbizz in de gaten houdt en Eddy Wally regelmatig op bezoek krijgt.

 
LAAT ZE MAAR LACHEN....

... in Nederland en BelgiŽ : Eddy Wally trekt naar Rusland, China en de USA alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Natuurlijk was hij ook al meermaals te gast bij de Belgian Club in Florida. Het is ten slotte wat dichterbij dan Peking. En op de foto links boven is, tijdens een optreden van Eddy,  een grijze heer een vlot danspasje aan het demonstreren met een knappe dame. Het is niemand minder dan Paul Cuypers, medestichter en Vice President  van de Belgian Club of Florida !

copyright  ©   euromediArts   |  alle rechten voorbehouden   |   redactie : Carolien van der Weerd, Jean Brits en Marc De Vlierger  |  origineel verantwoordelijk voor tekst, webdesign en grafiek : Marianne Dupont en Jos Verlinde
Gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating vragen,
suggesties, medewerking aan het Show Web : 
stuur een e-mail naar de redactie