om de tablet webpagina te vergroten : met twee vingers gelijktijdig links en rechts vegen
OVERZICHT VAN
DE MEER DAN
100 PAGINA'S
VAN HET SHOW WEB
  HERINNERT U ZICH DEZE NOG ?
 
Bovenstaande kreet was, hebben wij ons laten vertellen, de favoriete uitroep van de zeezender DJ's bij het aankondigen van een "ouwe topper".
Om onze vedetten pagina's te openen leek het ons een leuk idee om de vertolkers van   die "ouwe" toppers eens te bekijken : vroeger en nu.
Als we weten hoe talrijk de bezoekers van het Show web zijn die deelnemen aan onze vedetten quiz, hebben wij er ook nu een spelletje van gemaakt :

KLIK OP "VANDAAG" EN BEKIJK HOE DIE VEDETTE ER VANDAAG
ALS OUWE TOPPER UIT ZIET !
Voor meer "vedetten vroeger en nu" klik hiernaast op "pag.2" en "pag.3"
           

WILL TURA

Raymond van het GROENEWOUD

MARVA

Hij wordt de "Prins", "Koning", en zelfs de "Keizer" van het Vlaamse lied (lichte) genoemd. Zo zag hij er in de jaren vijftig uit...en in 2007.

Raymond, een Nederlandse Vlaming of Vlaamse Nederlander die naam maakte in kleinkunst en rock. Zowel in de sixties...als nu.

Het "Liedje van de zee" was haar grootste succes, ze trok haar te- rug voor haar liedje was uitge- zongen. Bekijk haar voor en...na.

           

JOHAN VERMINNEN

TERRY VAN GINDEREN

JEAN BLAUTE

In de kleinkunst boekte hij enig succes. In het  Frans lukte het niet. Maar  wel bij SABAM waar hij het tot voorzitter schopte.

Kleine kleutertjes dachten dat tan-te Terry de vrouw was van Nonkel Bob. Van Ginderen heette haar man en zij was BRT omroepster

Hij was muzikant werd producer en is nu ook een TV BV met optre-dens in Idool jury's en andere nog plezanter programma's...

           

BOB(KE) VERWILST

ANN(EKE) SOETAERT

NORMA HENDY

Bob was vooral succesvol door zijn ontelbare optredens, ook in zijn eigen zaak " 't Putje".  Van-daag : foto in de VBRO studio's.

Vlaanderen lag aan haar (kleine) voetjes tot een muzikant haar mee nam naar de USA. Zo was ze toen in Belgi en... zo nu in de USA.

Vroeger : zoals ze optrad in de 'NorberTheatershow'. Vandaag : zoals te zien is als actrice in TV- series en in het theater.

           

LA ESTERELLA († )

DANNY FISHER

LUC VAN HOESSELT

Was een echte "ster" in de jaren vijftig. Na het overlijden van haar man trad ze niet meer op. Maakte nog een come-back op latere leeftijd. Ze overleed op 11/04/2011

Frontman van de Spoetniks. Werd orkestzanger bij Tura. Dat lag hem niet zo en hij ging solo. Hij is ook vandaag nog actief in de muziek 

Liet een veelbelovende zang- carrire staan voor een prima baan in de verkoop. Na zijn loopbaan begon hij opnieuw te zingen.

           

BOBBEJAAN († )

MIEL COOLS († )

NORBERT

Schoepen was een Europese topvedette. Stichtte een eigen pretpark. Nam nog een CD op als 80 - jarige. Overleed op 16/05/2010.

Een van Vlaanderens kleinkunst iconen en wijnkenner - handelaar. Bleef tot het einde actief maar overleed op 1 juni 2013.

Manusje van alles in de showwe- reld. Plaat, radio, TV, regie, video, noem maar op. Werkt tegenwoor- dig alleen achter de schermen.

  Naar het Show Web menu Vedetten vroeger en nu pag. 2   
copyright  ‚©   euromediArts   |  alle rechten voorbehouden   |  redactie : Carolien van der Weerd, Jean Brits en Marc De Vlierger
origineel verantwoordelijk voor tekst, webdesign en grafiek : Marianne Dupont en Jos Verlinde
Gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
Vragen, suggesties, medewerking aan het Show Web : 
stuur een e-mail naar de redactie