Surf terug naar de  :
VORIGE WEBPAGINA
Klik hieronder en stuur ons een e-mail :
Contact met de euromediArts Show Web Redactie

Jean Brits (B)


Muzikale duizendpoot uit Antwer- pen (Wilrijk). Begon in de showbizz als DJ duo "Johnny en Charly Law". Hij presenteerde evenementen zoals "De Gouden Micro". Hij begon een eigen blad uit te geven : “Draaischijf 105”. In 1982 was Jean ook bij de redatie een nieuw Vlaams muziektijdschrift “Tof”.

In 1986 trok Johnny zich terug in de anonimiteit. Tot 2011 toen het "euromediArts Show Web" hem terug opviste en opnam in de redactie.

Carolien van
der Weerd (NL/AUS)


Zeg nooit "Hollandse" tegen deze niet op haar mondje gevallen meid uit Noord-Brabant. Na haar studies in Nederland studeerde ze verder in Zuid Afrika, Parijs en opnieuw naar Zuid Afrika. Als IT studente bracht Dennis haar bij euromediArts.

Aks jobstudente werkte ze nu en dan als fotomodel en/of mannequin. Dit weredlje liet ze definitef achter zich want ze ambieert een academische loopbaan.

Marc De Vlieger
(USA)


President van de "Belgian Club" in Florida (USA). Hij verliet zijn gelieve Vlaanderen, Aater en de susccesvolle cover band "The Nordas" om op wereldreis te trekken. Die eindigde toen hij zijn grote liefde vond in de USA.

Marc is bijzonder goed op de hoogte en heeft contact met de popalairste Vlaamse en USA showbizz vedetten : van Will Tuta en Eddy Wally tot Sharon Stone, Shakira en Adele.

Eddy Van Mouffaert
(B)


Zonder enige twijfel de meest ervaren kenner van de Vlaamse en voor een groot deel ook Nederlandse showwreld. Eddy is muzikant, ooit zangvedette maar steeds componist, arrangeur, producer, muziekuitgever en platenbaas. Voor Sylvain Tack maakte onbekenden tot vedetten en had zelf hits tot in het buitenland. Als briljant accordeonist treedt hij nog zo'n twintig maal per maand op als "Le Grand Julot".

Eddy raakte voor het eerst met de nationale showwerled in contact als orkestleider van de showband van Norbert. Bij Radio Mi Amigo, waarvoor Eddy de nog steeds populaire jingles produceerde, werkten zij alweer samen. Eddy presenteert ook nog een programma bij radio VBRO, in 1981 opgericht door Norbert. En nu vervult hij een ondersteunende rol bij de euromediArts Show Web redactie waar bij op de hulp en de expertise kan rekenen van... Norbert. En zo werken die onder hun tweetjes al sinds 1968 samen in de showwereld.

Dennis Garcia (NL/GB)


Hij is al vele jaren een van de steunpilaren van euromediArts. Als digitaal graficus behoort hij tot de bekwaamste en werkt sinds kort bij een publiciteitskantoor in Amsterdam. Samen met de West-Vlaamse Christy is hij, tot op heden, het enige stelletje (paartje) dat elkaar leerde kennen door hun medewerking aan euromediArts.

Dennis is vooral de man achter het "Fifties Web". Maar ook de redactie van het Show Web doet regelmatig beroep om hem. Al behaalde Christy haar doctoraatstitel ze is een onmisbare steun voor de redactie en zorgt in het soms hectische euromediArts wereldje voor orde op zaken zoals afbeeldingen, video's, teksten en vooral trouw de contactformulieren laat beantwoorden door de juiste persoon.

Marianne Dupont
(ZA / B)


Marianne is het levende bewijs dat West-Vlamingen, net als Hollanders, geboren zakenlui zijn. Of "commercanten" in het West-Vlaams. Als piepjonge studente kreeg ze in 2003 de opdracht om als proefwerk een website online te plaatsen. Wat in die tijd nog niet zo eencougi was. Ze koos "Norbert" als onderwerp omdat moeder Dupont een grote fan van hem is en over honderden foto's en teksten van hem beschikt. Op de website vroeg ze de medewerking van bezoekers en tot haar verbazing kwam hier reactie op, niet alleen uit Vlaanderen, maar ook uit Nederland, de USA, enz. Norbert was buiten Vlaanderen vooral gekend als erg populaire Radio Mi Amigo DJ.

De nieuwe medewerkers zorgden algauw voor nieuwe subwebs en... het euromediArts Show Web. Marianne vond eerst een job bij een Amrikaans internationaal bedrijf en kreeg opdrachten in zowat alle contineten om zich uiteindelijk blijvend te vestigen in het land waar ze de liefde tegenkwam en een riante werkkring vond. Marianne volgt nu nog van op afstand haar geesteskind.

In de kolom hiernaast kan men "links" vinden naar de pagina's waar op de websites meer te vinden is over de redactieleden van het euromediArts Show Web.