Verhalen deel 1

Op de pagina verhalen over Englebert Humper- dinck op het festival van Knokke, het wereldsucces van "Moustapha", The Beatles, Anny Anderson, "The Sound Of Muisc", de "Walk Of Fame" en John- ny Halliday.

Verhalen deel 2

Op deze pagina verhalen uit de USA en vooral vedetten op bezoek in Florida bij de Belgian Club en de President en onze medewerker Marc De Vlie- ger : The Netherlands As- socition, Freek de Jonge, Toots Thielemans, Wim Soetaert, Salvatore Ada- mo, Lou, Tony en Will, Famous Friends, Sixties songs, en Big in the USA Will Tura en Elvis

Verhalen deel 3

Op deze pagina de won- derlijke verhalen van Eddy Wally in Florida (USA). Eddy die Spaans zingt en een ontmoeting heeft met Sharon Stone, de doch- ters van Nat King Cole en andere wereldberoemde Stars. Dankzij Marc was Eddy toch een beetje "big in the USA"...

 Eurovisie Songfestival

Eurovisie Songfestival

Enkele leuke verhalen over dit wereldwijd beke- ken festival, toen de vedetten nog écht moes- ten zingen begeleid door een groot orkest.

 Europa Cup Knokke

Europa Cup Knokke

Op deze Europese zang- wedstrijd kon , vooral jong talent zich tonen aan een groot Europees TV-publiek. Er werd dan ook veel nieuw talent ontdekt !

 Internationale ontmoetingen

Vedetten
ontmoeten elkaar

Het gebeurde meestal achter de schermen van TV-shows of festivals dat internationale en nationale vedetten de kans kregen elkaar te ontmoeten.

Vedetten
vroeger en nu

Leuk om zien : foto's van showbizzvedetten bij het begin van hun carrière en zovele jaren later...
Klik op de tekst en surf naar het Internationale vedetten menu :
Menu Internationale Vedetten

Klik op de tekst en surf naar webpagina's vol verhalen over:
Beatgroepen uit de sixties / Dans- en Balorkesten / DJ'ss, dicobars en discotheken / Vedetten backstage
Showbizzweb Sitemap
#  Stuur een e-mail naar de Show Web Redactie